studio dop

grafisch ontwerp +

Grafisch ontwerp van een huisstijl voor Notariskantoor EJH Jansen te Delft; logo, briefpapier, visitekaartjes en een brochure.

 

opdrachtgever E.J.H. Jansen

huisstijl Notariskantoor EJH Jansen huisstijl Notariskantoor EJH Jansen huisstijl Notariskantoor EJH Jansen huisstijl Notariskantoor EJH Jansen huisstijl Notariskantoor EJH Jansen

Grafisch ontwerp en dtp-werkzaamheden voor het Epilepsiefonds.
Ontwerp van een jaaroverzicht in de vorm van een infographic, de grafische vormgeving van het kwartaalblad, ontwerp van een vakantiebrochure, een poster ter bevordering van de bekendheid van de infolijn en een bedankkaart.

 

opdrachtgever Epilepsiefonds

Epilepsiefonds Epilepsiefonds Epilepsiefonds Epilepsiefonds Epilepsiefonds Epilepsiefonds Epilepsiefonds Epilepsiefonds Epilepsiefonds

Grafisch ontwerp van een logo voor Ondernemend Zuilen, een ondernemersvereniging voor de Utrechtse wijk Zuilen.

 

opdrachtgever Vriendinnen van Zuilen

logo Ondernemend Zuilen

Grafisch ontwerp van de boekenreeks ‘Secretary Journals’, over het leven van de jonge secretaresse Jo-Anna. De boeken spelen zich in verschillende landen af en worden vanuit verschillende perspectieven verteld, zichtbaar gemaakt in de vormgeving.

 

auteur Jennefer Zuniga-de Jong
uitgever Oostland

boekenreeks Secretary Journals boekenreeks Secretary Journals boekenreeks Secretary Journals boekenreeks Secretary Journals boekenreeks Secretary Journals

Grafisch ontwerp en dtp-werkzaamheden voor TiNT fashion magazine, gericht op het hogere (retail)segment van de mode.

Het magazine bestond uit een deel voor mannen en een deel voor vrouwen. Later verscheen het magazine in twee losse delen. 

 

opdrachtgever Junior Media, in samenwerking met Concreat

TiNT fashion magazine TiNT fashion magazine TiNT fashion magazine TiNT fashion magazine TiNT fashion magazine TiNT fashion magazine TiNT fashion magazine TiNT fashion magazine

Interieur design en grafisch ontwerp voor de restyling van het interieur en de huisstijl van turkse snackbar Ali te Utrecht.
Aanpassing van de totale inrichting, het lichtbord, de raamdecoratie en grafische ontwerpen zoals de menukaarten en de website.

 

opdrachtgever Ali.
samenwerking Concreat

restyling turkse snackbar Ali. restyling turkse snackbar Ali. restyling turkse snackbar Ali. restyling turkse snackbar Ali.

Grafisch ontwerp en vormgeving van een boek over de menselijke factor in customer service. Een reeks artikelen ('checklist' en 'how to...') werden los gepubliceerd.

 

auteur Erik Bouwer
uitgever Bizzbooks

boek #contact boek #contact boek #contact boek #contact boek #contact

Grafisch ontwerp van een white paper voor Eldermans | Geerts, een advocatenkantoor met focus op de zorg.

 

opdrachtgever advocatenbureau Eldermans | Geerts

white paper Eldermans | Geerts white paper Eldermans | Geerts white paper Eldermans | Geerts white paper Eldermans | Geerts

Grafisch ontwerp, illustraties en grafische vormgeving van verschillende uitingen voor het U-pasbureau, zoals een poster en website voor een kinderthemafeest in het Julianapark te Utrecht, een jaarlijkse gids met kortingen, een uitnodiging, een advertentie en een logo voor scholieren.

De U-pas wordt verstrekt door de gemeente aan mensen met een laag inkomen in Utrecht en omgeving.

 

opdrachtgever U-pasbureau | gemeente Utrecht

U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht U-pas | gemeente Utrecht

Grafisch ontwerp van een basisbrochure en vervolgpagina’s voor Teleperformance. 

 

opdrachtgever Teleperformance

brochures Teleperformance brochures Teleperformance brochures Teleperformance

Grafisch ontwerp van cover en binnenwerk voor een boekje met columns, in eigen beheer uitgegeven.

 

auteur Marcus Kuitenbrouwer

Franz.

Grafisch ontwerp en vormgeving van een jaarlijks wintersport magazine voor winkelketen Intersport.

 

opdrachtgever Intersport
uitgeverij Maruba
samenwerking Concreat

Into magazine Into magazine Into magazine Into magazine Into magazine Into magazine

Grafisch ontwerp van een white paper voor Content Guru over klantcontact vanuit de cloud. 

 

opdrachtgever Content Guru

white paper Content Guru white paper Content Guru

Grafisch ontwerp van een logo voor SIRU; een stichting ter bevordering van volksdansen in de regio Utrecht. 

 

opdrachtgever Stichting Instuiven Regio Utrecht

logo SIRU logo SIRU logo SIRU logo SIRU

Grafisch ontwerp en illustraties voor een poster, brochure en een aankondiging voor een event van het Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden, een publiek aanspreekpunt voor werkgevers in de regio Utrecht.  

 

opdrachtgever Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden | gemeente Utrecht

Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden Werkgevers Servicepunt Utrecht-Midden

Diverse grafische ontwerpen, zoals kaarten, agenda's en een muurschildering.

diverse projecten diverse projecten diverse projecten diverse projecten diverse projecten

Grafisch ontwerp van een logo voor stichting de Voedseltuin, een project voor een gezamenlijke tuin in Utrecht waar biologische groenten, fruit en aardappelen geteeld kunnen worden.

 

opdrachtgever Stichting de Voedseltuin

 

de Voedseltuin de Voedseltuin

Grafisch ontwerp van een logo voor woonproject de Raethuysen, een gezamenlijke woonplek in Brabant waar voedsel op een biologische en milieuvriendelijke wijze verbouwd kan worden.

 

opdrachtgever Stichting de Raethuysen

de Raethuysen de Raethuysen

Ontwerp logo PAS (Public Air Services). De missie van Public Air Services is om als social enterprise de overheid te ondersteunen met efficiënt georganiseerde, hoogwaardige luchtdienstverlening.

 

opdrachtgever Denise Eikelenboom

PAS (Public Air Services)

Grafisch ontwerp en vormgeving van een reis- en lifestyle magazine over Spanje. Artikelen handelden onder andere over architectuur, locale cuisine, geschiedenis en steden in Spanje.

 

opdrachtgever SOL media

 

Spanje magazine Spanje magazine Spanje magazine Spanje magazine Spanje magazine Spanje magazine

Ontwerp van een logo voor klantcontact.nl, een online redactioneel vakmedium met dagelijks nieuws en achtergrondartikelen.

 

opdrachtgever Erik Bouwer

 

klantcontact.nl

Ontwerp van een visitekaartje en flyer voor Angelique Kampert, beeldend kunstenaar en docent tekenen en schilderen voor kinderen. Ze geeft jeugdcursussen en kinderworkshops.

 

opdrachtgever Angelique Kampert

Angelique Kampert Angelique Kampert Angelique Kampert

studio dop

Na mijn studie grafische vormgeving aan de kunstacademie van 's-Hertogenbosch heb ik bij verschillende werkgevers als grafisch ontwerper gewerkt. Daarna ben ik in Utrecht zelfstandig verder gegaan als studio dop. Meestal werk ik alleen, soms met anderen; voor opdrachten buiten mijn specialisme neem ik contact op met webbouwers, fotografen of tekstschrijvers. Ik werk met opdrachtgevers aan grote en kleine projecten - kijk onder 'werk' om voorbeelden te zien.

Karin Jansen ()

 contact